Wietse Meinardi

Muziekschool


Tijdens het eerste jaar van z’n conservatoriumstudie begon Wietse in 1984 al met het geven van orgellessen, na z’n studie kwamen daar al gauw pianoleerlingen bij. Eerst een leuke bijverdienste, later uitgegroeid tot belangrijkste bron van inkomsten onder de naam Muziekschool Wietse Meinardi. Veel pianisten en organisten zijn inmiddels door Wietse opgeleid op allerlei niveau’s. In verscheidene kerken (met name in Assen en wijde omgeving) spelen organisten die een opleiding bij hem gevolgd hebben.

Sinds enige tijd worden ook keyboardlessen aan beginners gegeven.

Sinds augustus 2011 is Wietse als netwekdocent voor orgel aan het ICO (instituut voor creatieve ontwikkeling) verbonden, maar blijft daarbij geheel zelfstandig.

Vanaf het begin boeide het lesgeven en vond Wietse het inspirerend anderen te begeleiden in het ontwikkelen van hun muzikale vaardigheden. Inmiddels is veel ervaring opgedaan en worden de lessen nog steeds met plezier gegeven.

Neem vooral een kijkje op de eigen website van de muziekschool. Klik op de afbeelding hieronder en je komt op de site:


 


Ik heb een muziekschool met een eigen website voor painolessen, orgellessen en keyboardlessen. Klik o pde site en je wordt doorgesuurd.